SPELTIPS: 3/3 Frölunda – Skellefteå

Frölunda är i en riktigt kris. Från att legat länge på en 2a plats i ligan har man dimpat ner till en 7e plats och direkt platsen till en kvartsfinal är hotad. Endast 11 poäng dom 10 senaste matcherna och man har bara lyckats göra 7 mål sina 5 senaste matcher, uselt. Musten gick ur göteborgarna efter CHL vinsten och nu gäller det att man tar sig i kragen. I förra omgången förlorade Frölunda mot Luleå med 4-1. Luleå tränaren gick ut efter matchen och förnedrade Frölunda och sa att dom är ett bottenlag på presskonferensen efter matchen. Detta borde verkligen gett blodad tand för klubben.

Om formen är svag hos hemmalaget är formen fenomenal hos bortalaget. 10 raka vinster har norrlänningarna. Skellefteå som spelade sådär under hösten ligger just nu på en 2a plats i tabellen.

Historiskt sett har Skellefteå haft tufft mot Frölunda. Indians har vunnit 4 av 5 senaste matcherna mot Skellefteå. Denna säsong vann Frölunda med 6-1 borta och 5-1 hemma för att sedan förlora mot Skellefteå borta med 4-2. Hemmaplan och en måste match för Frölunda gör att vi tror man tar sig i kragen och vinner. Man är ett bättre lag på pappret än gästerna.

SPELTIPS: 3/3 Frölunda – Skellefteå

Frölunda vinner till oddset 2,10 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 2,10 på Unibet