Grekiska Olympiakos reser till Ryssland för ett returmöte mot Krasnodar. I första matchen körde grekerna över Krasnodar totalt och vann med hela 4-0. Det är en tuff uppgift som väntar för Krasnodar ikväll om man vill kunna ta sig vidare i Champions League.

Krasnodar har inget att förlora idag det är bara att köra tillfart framåt. Det som talar för Krasnodar är att man är betydligt vassare på hemmaplan än på resande fot. Man besitter en offensiv trupp och spelar 3 centrala mittfältare som lägger upp bollar till 3 anfallare på topp. Man bör kunna i alla fall klämma in 1 mål på hemmaplan.

Olympiakos är i ruskig form. 21 raka matcher utan förlust. 7 av dessa 21 matcher har man hållit nollan och dom 5 senaste matcherna har man vunnit. Ja, statistiken talar sitt tydliga mönster. Olympiakos är inte bara duktiga offensivt man har en bra defensiv också. Man spelar en rolig fotboll.

Men räkna med en helt annan match mot första mötet. Krasnodar kommer spela oerhört offensivt vilket kommer öppna upp sig för kontringar för Olympiakos. Det kommer vara en kamp och det kommer leda till kort och fasta situationer. Det finns spelvärde i både hörnor, kort och mål.

Vi väljer en trippeln

Över 2.5 mål + över 8.5 hörnor + över 3.5 kort ger fina oddset 5.00 hos UNIBET

  • Krasnodar har allt att vinna. Bara offensivt spel som gäller. Man mönstrar en offensiva startelva. Kommer leda till mycket hörnor.
  • Krasnodar är alltid starka på hemmaplan.
  • Som i alla avgörande matcher så kommer det vara kamp vilket resulterat i kort.
  • Förra avgörande omgång i CL för Krasnodars mot Porto blev det 4 kort.
  • Förra avgörande omgång i CL för Olympiakos mot Istanbul BB blev det 7 kort.

LYCKA TILL  VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

 

Rygga till 5.00 på Unibet