SPELTIPS: 23/1 Frölunda – Brynäs

speltips: 23/1 Frölunda – Brynäs. Dom regerande mästarna Frölunda har tappat formen efter en stark höst. Brynäs hade en katastrofal höst men har verkligen lyft sig.

FRÖLUNDA

Frölunda fick äntligen vinna i förra omgången efter 3 förluster sina 4 senaste matcher. Man åkte på en riktig käftsmäll när man föll i sin senaste bortamatch mot nykomlingarna Oskarshamn med hela 5-1. Normalt sett är man väldigt starka på i Scandinavium och det var nog bra för självförtroendet att slå Färjestad senast på hemmaplan. En av anledningarna till att det gått lite knackigt i SHL kan bero på att man även spelat slutspel i CHL, där man även gått till final.

Vilket har tagit mycket fokus och energi. Normalt sett är man ett av SHLs bästa lag och är absolut en guldkandidat när det väl gäller. Just nu är man på en 5e plats i ligan, vilket jag tror man inte är speciellt nöjd med. En spelare som definitivt ofta står i fokus och speciellt i den här matchen är lagkaptenen och lagets hjärta, Joel Lundqvist. Lundqvist gör sin 1000(!) match i Frölunda tröjan ikväll. Pricken över i:t är om han även får göra mål i sin jubileums match.

BRYNÄS

Brynäs går bäst i hela SHL just nu. Laget har 4 raka vinster i bagaget. Det kan vara en effekt efter tränarbytet man gjorde innan jul där Magnus Sundquist fick sparken och assisterande tränaren Michael Holmqvist tog över rodret. Laget befinner sig just nu på en 11e plats men jagar en slutspelsplats, även om det kommer bli tufft. Målvakten Joacim Eriksson har storspelat och lagets lagkapten och viktigaste spelare Anton Rödin är glödhet just nu.

Lagen har mötts vid 2 tillfällen denna säsong där Brynäs har vunnit bägge. 3-1 respektive 5-2. Vi tror ändå indianerna vinner ikväll då man i grunden har en bredare och bättre trupp på dom flesta lagdelar.

SPELTIPS: 23/1 Frölunda – Brynäs

Frölunda vinner till oddset 1.70 hos NordicBet

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1.70 på NordicBet