SPELTIPS: Timrå – Kristianstad IK. Den här matchen är oerhört viktig för Timrå om man vill fortsätta ha häng på topp 3 lagen i tabellen. hemmalaget har tappat lite mot slutet och ikväll är det ett ypperligt tillfälle att hitta tillbaka, när ett tabell svagt Kristianstad kommer på besök.

Timrå

Timrå har två raka förluster i ryggen. I senaste matchen åkte man på en rejäl käftsmäll när man föll mot Björklöven med hela 7-2. Ska man hitta något positivt så är det att man spelar bättre på hemmaplan. I NHK Arena har man två raka vinster i ryggen. Offensivt behöver man inte vara orolig, man har producerat 20 mål framåt sina 4 senaste hemma matcher. För att inte tappa mer poäng mot toppen så behövs en vinst ikväll och det är man väl medveten om. Just nu leder Björklöven med 92 poäng följt av Modo på 84 poäng och BIK Karlskoga på 3e platsen med 75 poäng. Timrå befinner sig på en 4e plats med 73 poäng.

Timrå är saknar tyvärr Jens Lööke som är borta pga skada. Lööke kamperar ihop med ishockeyallsvenskan offensivt farligaste kedja där Jonathan Dahlén och Albin Lundin även finns. Dahlén ligger på en delad 1a plats i den totala poängligan medans Lundin ligger på en 3e plats. Dahlén är för bra för ishockeyallsvenskan, han har skrapat ihop 56 poäng på 38 matcher. Lundin har flera SHL förslag när säsongen är över. Dahlén har tyvärr varit sjuk hela vecka och inte kunnat träna som han vill men ska ändå vara spelklar ikväll.

Kristianstad IK

Nykomlingarna Kristianstad har det tuffare. Man har endast 1 vinst sina 5 senaste matcher. Laget befinner sig näst sist i tabellen med endast 8 vinster hittills denna säsong på 38 spelade matcher. Kristianstad krigar för att slippa kval. Ihop med AIK så håller man inte samma nivå i denna serie som övriga lagen.

Senaste mötet vann Timrå på bortaplan med 3-1 vi tror man vinner även ikväll, dock med några mål till.

SPELTIPS: Timrå – Kristianstad IK

Timrå -2.5 mål till oddset 2,40 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 2,40 på LeoVegas