1. Det är dags för match 3 i finalserien i norska Get ligan. Det står 1-1 i matcher. Första matchen vann favorit tippade Storhamar klart med hela 5-1. Match 2 var tajtare där Frisk Asker vann med 4-2. Ett Frisk Asker som är underdogs i denna final serie. Man tog precis en slutspelsplats när man slutade på en 8e plats i tabellen. 

Det har egentligen bara handlat om 2 lag i norska ligan och det är Storhamar och Vålerengen. Båda lagen slutade 1 respektive 2a i tabellen med stor marginal mot 3an. Frisk Asker ska man dock inte räkna bort då man slog ut Vålerengen i semifinalen med 4-2 i matcher.

Norska ligan påminner mycket om svenska ishockey allsvenskan, det är ett böljande spel och skapas mycket målchanser, vilket resulterar till mycket mål. Det är inte lika taktiskt och displinerat som det är i svenska SHL, där det är otroligt jämt och där alla lag kan slå alla.

Genom denna analys tror vi att det kommer bli en del mål ikväll. Därför tipsar vi om att spela ”båda lagen gör minst 2 mål” ufnder ordinarie speltid till oddset 1,99 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 19:00

Rygga till 1,99 på Betsson