Måndagen bjuder på allsvensk ishockey och vi fokuserar på ett bottenmöte i ligan mellan AIK och Almtuna. Två jämna lag där bägge lagen håller div 1 nivå tyvärr.

AIK har tagit poäng i sina 2 senaste matcher men förlorat i förläggningen. Nu har laget inte vunnit i ordinarie matchtid på 7 matcher. AIK befinner sig klart sist i ligan men endast 4 vinster på 26 matcher. Man har släppt in mest mål, 99 stycken och gjort minst mål i allsvenskan, 49 stycken. Man valde att göra ett tränar byte i sedan några matcher tillbaka som inte har gett någon större effekt. AIKs offensiv har dock vaknat till en aning dom senaste matcherna,, man har gjort 8 mål dom 2 senaste matcherna.

Almtuna som egentligen åkte ut ur allsvenskan ifjol, men gled in på ett bananskal tack vare att Pantern gick i konkurs. Almtuna befinner sig på en 12e plats i tabellen. Man har gjort det helt okej i slutet men man spelar ojämnt och blandar och ger i matcherna.  På bortaplan är Almtuna inte lika starka som på sin hemmaplan, 7 raka försluter på bortaplan lyder facit just nu.

AIK vinner till oddset 2.36 hos NordicBet

  • AIK har hemmaplan.
  • Almtuna är värdelösa på bortaplan , 7 raka förluster.
  • AIKs offensiv har vaknat till, 8 mål sina 2 senaste matcher.
  • AIK behöver verkligen vinna och har en ypperlig chans att vinna mot Almtuna.

MATCHSTART: 19:00

LYCKA TILL VID RYGG!

Rygga till 2.36 på NordicBet