Toppmöte i tyska Bundesliga när Bayern Munchen tar emot Borussian Dortmund. Två av Tysklands bästa lag ska göra upp om vilket lag som är den bästa.

Bayern ligger efter 10 spelade matcher på en 5e placering. Dortmund ligger på en 3e plats. Det finns mer att kräva av dessa lag som ändå går som tåget i Champions League. Bayern Munchen åkte på en riktig käftsmäll i senaste omgången av Bundesliga när man förlorade med hela 5-1 på bortaplan mot Eintracht Frankfurt. Man reste sig fort och slog några dagar senare grekiska Olympiakos i Champions League med 2-0.

Bayern är alltid lite bättre på sin hemma arena, Allianz Arena. Polacken Robert Lewandowski är i fin form och har hittat tillbaka till sina gamla glansdagar.

Dortmund kan verkligen utmana om titeln i år. Man slog senaste Italiens bästa lag Inter med 2-0 i Champions League. Man stod även upp riktigt bra mot Barcelona i en match som slutade oavgjort. Inför dagens match saknas troligtvis stjärnan Marco Reus för Dortmund.

Spelbolagen rankar Bayern Munchen som storfavoriter i denna match vilket vi inte riktigt kan hålla med om. Vi tror Dortmund har en bra chans. I senaste mötet vann Dortmund med 2-0. Historiken talar för målglada matcher.

X2 oavgjort eller Dortmund vinner till oddset 2.45 hos UNIBET

  • Dortmund är i en riktigt fin form spelat bra mot storlagen Inter och Barcelona.
  • Dortmund har vunnit 2 av dom 3 senaste matcherna mot Bayern.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:30

Rygga till 2.45 på Unibet