Andra omgången. I första omgången förlorade Örebro mot nykomlingarna Åtvidaberg med 0-1. Djurgården spelade 2-2 mot Sundsvall efter att tappat en 2-0 ledning. 

Örebro: Örebro är bottentippade och spelade svagt mot nykomlingarna Åtvidaberg i premiärmatchen. Örebro har tappat profilstarka spelare som Kennedy Igboananike, Nahir Besara och Sebastian Ring. Men värvat upp bra med ex Martin Broberg, Viktor Prodell och Kevin Wright. Innan transfer fönstret stängde så han knyta till sig ett lån av Malmö FF, Carlos Strandberg. Carlos besitter stor potential men har haft det lite struligt hittills i karriären. Men får han bara bukt med allt runt om så är han ett stort tillskott till Örebro.

Djurgården: I första matchen spelade man jättebra i första halvlek men betydligt sämre i andra halvlek. Man tog ledningen med 2-0 redan efter 16 min. Räkna med att Djurgården har analyserat sina misstag ifrån förra matchen och kommer gå ut supertaggat ikväll. Djurgården har en intressant trupp, där dom har fått in spets spelare som Buya Turay, som har kapacitet att vinna årets skytteliga.

Sveabetting tipsar om att spela på målgörare. Vi tror Buya Turay kommer näta ikväll. Han gjorde 9 mål av 13 spelade matcher förra säsongen för Dalkurd. Dom senaste 3 matcherna har han nätat 4 mål. Oddset att Buya Turay ska näta ikväll ligger på fina 3,0 hos Nordicbet. Lycka till vid rygg!

Rygga till 3,0 på NordicBet