Färjestad vann första matchen rättvist med 5-2. Det var klassskillnad mellan lagen. Återstår att se nu om Djurgården kan steppa upp inför hemma publiken.

Djurgården: I första mötet tycker vi att Djurgården underpresterade och kom inte alls upp i den klass som vi har sett Djurgården under grundserien. Idag är en ny dag, med nya förutsättningar. Vi tror att Djurgården har tagit sig samman och att vi kommer fö se ett helt annat lag ikväll inför hemma publiken. Senaste matchen släppte man in 2 mål i boxplay av totalt 3. Detta är något man borde finslipat inför denna match. Reideborn är en riktigt duktig målvakt men han har inte varit lika vass som förra säsongen. Vi väntar fortfarande på att det ska släppa för kedjan, Josefson, Lilja, Brodin som inte riktigt att kommit till sin rätt som vi fick se under grundserien.

Färjestad: Färjestad spelar ruskigt effektivt i alla spelformer. Kedjan Ryno, Lindqvist, Nygård är stekheta och skapar läge efter läge. Senaste matchen ledde man redan efter halva matchen med 4-0. Det finns inte så mycket för Färjestad att ändra på, utan fortsätta på samma linje så kommer dom komma långt.

Vi rekommenderar att spelaren Joakim Nygård gör minst 1 poäng under ordinarie tid. Nygård har gjort 7 poäng under 8 spelade slutspelsmatcher (mest i Färjestad). Han matchas hårt i spel 5 mot 5 och i powerplay. Oddset är 1,75 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 19:00

Rygga till 1,75 på Betsson