SPELTIPS: 8/3 Manchester United – Manchester City

Tungt derby i Premier League väntar på Old Trafford. Manchester United gästas av hemmastadens andra storlag Manchester City. City är på en 2a plats i ligan medans United är på en 7e plats. Det skiljer 15 poäng mellan lagen. Manchester City är favoriter i denna match även om United har hemmaplan. Det är två bra lag men City har en bredare trupp och annat djup i laget. Bägge lagen visar god form så vi räknar med en underhållande fotbolls match idag.

United har mycket att spela för, man vill upp på topp 5 placeringar för att spela i Europa nästa säsong. Man U har sett bra ut på sistone. 3 vinster och 2 oavgjorda sina 5 senaste matcher, bådar gott. Fortsatt saknar United framstående spelare i Marcus Rashford och Paul Pogba, liksom Timothy Fosu-Mensah. Tveksamt runt Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka och Daniel James om dessa herrar kommer till spel idag.

City har ett tufft spelschema och har haft så hela säsongen. Man har haft dubbla matcher varje vecka en stor del av året. Man har Arsenal redan på onsdag sedan väntar Burnley i helgen. Därefter är det Real Madrid i CL. I Premier League är Liverpool ohotad 1a och kommer vinna ligan. Man C har inte så mycket att spela för i ligan och man satsar mer på Cupen och Champions League. Citys stora frågetecken är för statusen på Kevin De Bruyne.

Lagen har mötts vid 3 tillfällen denna säsong. United har övertaget med 2 av 3 segrar.

1X (Manchester United vinner eller oavgjort) till oddset 2,17 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:30

 

Rygga till 2,17 på Unibet