För Frankrike är detta en måste match och sker det inte några större underverk så ska man vinna den här matchen mot Albanien relativt enkelt. Frankrike, Island och Turkiet ligger alla på samma poäng, 9 poäng. Det är en oerhört jämn grupp. Albanien som ligger på 4e platsen har 6 poäng just nu och går inte att räkna bort helt heller. Det är en lika viktig match för Frankrike som för Albanien.

Frankrikes offensiv är i högsta världsklass. Man har ett prickfritt gruppspel hittills förutom matchen mot Turkiet där man förlorade med 2-0. Inför dagens match har man en del skadebekymmer. Storstjärnan Mbappé som är skadad. Mbappé har gjort mål i 3 av 4 EM kval matcher. Även mittbacken Laporte är frånvarande idag pga en skada han ådrog sig här om veckan.

Albanien ska inte kunna störa Frankrike på något sätt. Frankrike har en otrolig bredd på sin trupp. Dom poäng Albanien har plockat har varit mot nationerna Andorra och Moldavien. Man hade inte mycket att komma med när man mötte bättre nationer som Island och Turkiet.

Totalt antal mål, under 3.5 mål till oddset 1.67 hos BETSSON

  • Lagen har mötts 5 gånger dom senaste åren och ingen match har slutat mer än 3 mål.
  • Frankrikes målspruta är skadad, Mbappé. Han har gjort mål i 3 av 4 EM kval matcher.
  • Även fast Albanien förlorat mot övriga stor nationer i gruppen har siffrorna hållits nere. Man förlorad med 1-0 mot Island och 2-0 mot Turkiet.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

 

 

 

 

Rygga till 1.67 på Betsson