Då är det dags för final 5 i denna spännande finalserie. Boston tog ledningen med 2-0 i matcher men St.Louis visade en riktigt stark lagmoral och har lyckats hämta upp till 2-2 i matcher. Matcherna har verkligen skiljt sig. Matcherna ex Boston har vunnit har dom varit relativt överlägsna och malt ner St.Louis. Dom matcherna St.Louis har vunnit har dom styrt spelet och pressat tillbaka Boston duktigt. Vad tror vi om denna match då?

Boston kan ha tappat sin ledare och lagkapten Chara för resten av finalserien då han skadade sig i match 4. Ett stort avbräck för laget. Även om Mr.Chara har gjort sina bästa år så är han en fältherre i det defensiva spelet och en viktig spelare med sin rutin och pondus. Boston är alltid starka på hemmaplan med sin lyriska publik som kan lyfta hela arenan. Skrönan om att publiken är en sjätte spelare gör sig tydlig i Boston Garden.

Nu har vi kommit så långt in i finalserie har lagen verkligen lärt sig varandra och spelet kommer bli tajtare. Alla matcher har varit viktiga men nu är dom ännu viktigare då det inte finns utrymme att ta onödiga utvisningar eller  dåliga beslut för då kommer det straffa sig direkt.

Under 5,5 mål till oddset 1,68 hos BETSSON

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 02:00 (svensk tid)

Rygga till 1,68 på Betsson