Idag kommer folk vallfärda ifrån hela Södermalm till Tele2 arena då det är premiärmatch på hemmaplan för Hammarby denna säsong.  Andra omgången av årets fotbolls allsvenska. I match 1 fick Hammarby oavgjort på bortaplan mot Elfsborg medans Kalmar förlorade med 2-0 på hemmaplan mot Sirius.

Hammarby: Hammarby spelar oftast bättre på hemmaplan med sina starka fans sjungande i ryggen, en stark fördel i denna match. Hammarby har blandat och gett på försäsongen. Offensiva är dock inget att klaga på då man gjort hela 19 mål på 11 matcher. Det finns mycket att hämta ifrån spelarna  Kjartansson, Djurdjic, Tankovic och Kacaniklic som besitter stor potential.

Kalmar: Kalmar underpresterade i första omgången mot ett bottentippat Sirius. Speciellt med den försäsongen som Sirius haft, så vart många extra förvånade att Kalmar inte stod upp bättre i premiärmatchen. En rätt skaplig revansch för Sirius tränare Henrik Rydström som fick gå ifrån Kalmar från förra säsongen. Kalmar är tippade att vara ett mittenlag vilket Sveabetting tror att dom kommer vara.

Sveabetting rekommenderar att Hammarby vinner detta. Att spika en 1a ger oddset 1,71 hos Betsson. Lycka till vid rygg! Länk finns på startsidan.

Matchstart: 17:30

 

Rygga till 1,71 på Betsson