Det är dags för svenska cupen igen under lördagen. Vi fokuserar på dom regerande mästarna Djurgården som tar emot Mjällby. Förutsättningarna inför dagens match är följande:  Vinner Mjällby vinner de gruppen. Vinner DIF så vinner dom gruppen.

Tabellen just nu.

1 Mjällby 2 2 0 0 8-1 6
2 Djurgården 2 1 1 0 5-4 4
3 Sandvikens IF 2 0 1 1 3-5 1
4 Dalkurd 2 0 0 2 2-8 0

Djurgården har en del att bevisa. Man har inte presterat som man är van att se DIF. Laget har släppt in 4 mål på 2 matcher och det är mot motstånd som man borde vara flera nivåer bättre än. Då är detta bara matcherna i Svenska cupen. DIF spelade träningsmatch mot Norska Brann innan cupen drog igång och förlorade med klara siffror 4-1. Frågan är om försäljningen av allsvenskan bästa mittback Danielson som sålts till Kina är orsaken till att försvaret läcker igenom? Erik Berg är fortfarande skadad och slåss mot klockan för att vara spelklar inför den allsvenska premiören. Man har nu bara en skadefri mittback i truppen och det är Une-Larsson.

Mjällby verkar ha något på gång. Vi tror man kan göra en bra säsong i årets allsvenska. Man har fått in nya intressanta nyförvärv. Formen är helt klart riktigt bra med 2 övertygande vinster i cupen, 3-1 mot Sandviken och 5-0 mot Dalkurd.

Form slår klass om vi alla vet sedan innan. Jag har svårt att se Djurgården går mållösa på hemmaplan i en tävlingsmatch. Men med tanke på hur Djurgårdens defensiv sett ut dom senaste matcherna och Mjällby är i fin form så finns det chans att Mjällby får in någon boll också. En kombo lockar idag.

Djurgården vinner + bägge lagen gör mål till oddset 2,60 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 14:30

Rygga till 2,60 på Unibet