SPELTIPS: 7/2 BIK Karlskoga – AIK Jumbon AIK ska försöka ta sig an tabell 4an BIK Karlskoga. Vi tror Stockholmarna kommer få det riktigt hett om öronen i Nobelhallen.

BIK har två vinster i ryggen efter att varit i en svacka med några förluster bakom sig. Man har ett offensivt starkt lag, man har gjort flest mål framåt i hela ligan. Däremot har man tappat lite offensiv kraft nu när Filip Ahl valde att skriva på för Södertälje. Ahl ligger på en 3e plats i den interna poängligan med sina 40 poäng på lika många matcher. Ett stort avbräck för laget nu i slutet av säsongen när allt börjar dra ihop sig. Nu återstår det 9 omgångar av hockeyallsvenskan och man har 9 poäng upp till tabell 2an Modo. Visst finns det en chans men då gäller det att prestera på topp dom sista omgångarna.

AIK ligger solklart sist och har redan nu siktet inställt på kval för att hålla sig kvar i allsvenskan. Man kan bara spela så bra som möjligt och försöka ladda inför kommande kvalet. Resterande matcher i allsvenskan spelar dessvärre ingen roll poängmässigt. Laget har 13 förluster sina 15 senaste matcher. I förra omgången blev man nollade mot Vita Hästen borta.

BIK är ruskigt starka i sin hemmaborg och gör mer mål där än på resande fot. Dagens spel blir enkelt. Lagen har mötts 3 gånger denna säsong där BIK har vunnit alla 3 med resultaten 6-1, 6-1 och 1-0.

BIK Karlskoga -2.5 till oddset 2.15 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

 

 

 

Rygga till 2,15 på Unibet