Super match i Premier League väntar under lördags kvällen. Ett hett derby mellan rivalerna Manchester United mot Manchester City.

Hemmalaget är favoriter i denna match. City är favoriter till att vinna hela ligan och är Liverpools största utmanare om titeln.

City har en extra vilodag i benen och det är en onekligen viktig match för City som befinner sig på en 3e plats i ligan. Just nu är det hela 11 poäng till 1an Liverpool, och man vill inte tappa mer poäng från toppen. City har mer att bevisa än vad man visat hittills under säsongen. Kapaciteten finns där. City spelar en offensiv och målglad fotboll. Uniteds försvarare kommer få det svettigt för att stå emot den. City får klara sig utan Agüero i denna match som är skadad.

Manchester United har blandat och gett under säsongen. Man kommer dock ifrån en fin seger mot Tottenham senast vilket borde gett ett stort självförtroende i truppen. Just nu befinner sig United på en 6e plats i tabellen. Martial är osäker för spel idag. Marcus Rashford verkar vara i en superform, City får se upp med han ikväll.

United kan ge City en riktig match ikväll.

X2 till oddset 3.55 hos UNIBET

Rygga till 3.55 på Unibet