Semifinal i den Engelska cup fotbollen. Vi fokuserar under onsdagen på ett hett derby mellan Manchester United och Manchester City i en match som spelas på anrika Old Trafford. Vilket lag går till final?

Fem senaste för Manchester United
Wolves – Man United 0-0 (FA-cupen)
Arsenal – Man United 2-0 (Premier League)
Burnley – Man United 0-2 (Premier League)
Man United – Newcastle 4-1 (Premier League)
Watford – Man United 2-0 (Premier League)

Fem senaste för Manchester City
Man City – Port Vale 4-1 (FA-cupen)
Man City – Everton 2-1
Man City – Sheffield United 2-0
Wolves – Man City 3-2
Man City – Leicester 3-1

Lagen möttes bara för ca 1 månad sedan i Premier League, i den kampen vann United med 2-1. Detta gör självklart att Man City är extra revanschsugna. Detta är en viktig match för båda lagen då det inte bara stor prestige på spel, det är fina prispengar och alla klubbar vill vinna alla titlar man kan under säsongen. Uniteds form är helt okej även fast man har 2 förluster sina 5 senaste matcher i ryggen. Förutättningarna fär United är inte super bra. Paul Pogba, Marcos Rojo, Eric Bailly, Scott McTominay, Timothy Fosu-Mensah samt Azel Tuanzebe är alla skadade. Osäkert runt Luke Shaw, Harry Maguire, Anthony Martial och Jesse Lingard. Kan bli riktigt tunt bakåt i banan.

City är i finfin form med 3 raka vinster. Manchester City jagar revansch och är ett starkare lag på dom flesta positioner. Skadeläget i City ser ljusare ut än i Uniteds trupp. Senast fick Sterling och de Bruyne vila i senaste matchen – räknar med att den duon startar här. Laporte är åter i träning (även om han knappast spelar idag) och Aguero är tillbaka sedan en tid tillbaka och blir bättre och bättre för varje dag.

En trippel lockar. Vi tror bägge lagen gör mål. Spelet har suttit i 4 av 5 senaste mötena. Sedan brukar dessa derbyn vara målrika, öer 2.5 mål har suttit 4 av 5 senaste mötena. Men vi tror City får sin revansch ikväll med tanke på skadesituationen i United lägret.

Man City vinner + tot över 2.5 mål + bägge lagen gör mål till oddset 3.10 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

Rygga till 3.10 på LeoVegas