Idag är det dags för omgång 2 i fotbolls Allsvenskan där guldfavoriterna Malmö möter succé laget Sundsvall.

Sundsvall: Giffarna överraskade förra året då man var tippade innan säsongen att hamna i botten. Dom startade denna säsong starkt och spelade 2-2 borta mot Djurgården efter att vänt ett 2-0 underläge. Det intressanta nyförvärvet Omar Eddahri och Sundsvalls viktigaste spelare Linus Hallenius stod för varsitt mål. Idag ställs man på prov mot guldfavoriterna Malmö. Sundsvalls styrka är offensiva och ska man rå på Malmö så ska man fortsätta spela den offensiva fotbollen.

Malmö: Malmö har på pappret den bredaste truppen av alla lagen i årets fotbolls allsvenska. Man har värvat bra genom att knyta till sig nyförvärv i form av Jo Inge Berget och Erdal Rakip. I premiärmatchen fick man ”bara” 1-1 mot Häcken. Men då ska man ha i åtanke att Häcken är det formstarkaste laget i allsvenskan just nu. Ett minus är att Malmös viktiga back kugge Lasse Nielsen vart skadad i Häcken matchen och blir borta i 6 veckor. Detta är ett tungt avbräck då man redan har en ”svagare” backuppställning. Detta är Malmös akilleshäl.

Vi rekommenderar ett spel att båda lagen gör varsitt mål. Det är två offensiva lag vilket kommer leda till en hel del målchanser. Sundsvall har målat i sina 4 senaste matcher. Detta spel har även suttit i 6 av Malmös 8 senaste matcher. Oddset till båda lagen gör mål är 1,84 hos Betsson. Lycka till vid rygg! Länk till Betsson finns på startsidan. 

Matchstart: 16:00