Tungviktsmöte väntar i Serie A när 2:an i tabellen Juventus beger sig till Milano och San Siro för att möta serieledarna Inter. Båda lagen går som tåget i ligan det återstår att se vem som går segrande ur den här bataljen.

Inter satsar mer än någonsin och har värvat till sig succé tränaren Conté. På spelarfronten har man inte legat på lat sidan. Man har fått in Romelu Lukaku, Stefano Sensi, Alexis Sanchez och Diego Godin. Inför dagens match har man ett fulltaligt lag förutom just Romelu Lukaku som är skadad. Man gick bet i den senaste matchen som var i Champions League mot Barcelona. Annars är man obesegrade i serie A hittills på denna säsong, även om vinsterna inte varit några övertygande segrar.

Juventus har dominerat Italiensk fotboll den senaste decenniet och är Inters största utmanare till titeln denna säsong. Likt Inter har Juventus också en ny tränare för denna säsong, Maurizio Sarri. Sarri har en ny spelidé och speltänk än vad tidigare tränare haft. Stort fokus är på passningsspelet, snabba spelvändningar och attack fotboll. Juventus har en otrolig bredd i sin trupp men saknar en hel del spelare idag bl.a. Chiellini, Douglas Costa, Danilo, De Sciglio, Perin och Pjaca.

Under 6.5 kort i matchen till oddset 1.75 hos LeoVegas

  • Två lag som inte drar på sig kort i onödan.
  • Senaste matchen blev det 2 kort.
  • Spelet kommer vara avvaktande och kommer inte vara en fysisk match.
  • Fint odds på en så pass hög kort hand.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

Rygga till 1.75 på LeoVegas