Zlatan Ibrahimovic´s comeback på San Siro inför 60.000 hemmafans. Zlatan beräknas starta i startelvan och vi tror på succé direkt i debut matchen. Är det någon som kan skapa rubriker så är det just Ibrahimovic. Zlatan kommer tillbaka till ett helt annat Milan till skillnad mot hur det såg ut säsongen 2010-2012 då han representerade klubben senast. Storhetstiderna är över och klubben har haft en tuff uppförsbacke dom senaste säsongerna.

Anrika Milan räknas fortfarande som en av världens största fotbollsklubbar. Just nu befinner sig dock laget på en 11e placering i Serie A med 21 inspelade poäng. Man kommer ifrån en 5-0 förlust mot Atalanta senast så man är nog rätt revansch sugna.

Sampdoria är i usel form, 4 förluster av sina 5 senaste matcher. Man har haft en usel säsong och det gjorde att man valde att sparka Eusebio Di Francesco och tillsätta Claudio Ranieri. Sampdoria saknar ett flertal spelare för dagen. Gianluca Caprari är avstängd. Edgar Barreto, Bartosz Bereszynski, Albin Ekdal, Federico Bonnazzoli, Andrea Bertolacci och Alex Ferrari är alla osäkra för spel.

Vi fokuserar på en kittlande kombo.

Milan vinner + Zlatan Ibrahimovic som målskytt till oddset 2.33

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 15:00

 

Rygga till 2.38 på Unibet