Sista matchen i turneringen Carlson Cup innan VM starten, det är alltid bra att ta med sig en positiv känsla inför VM så detta är inte bara en ”vanlig” träningsmatch, dessutom är det alltid prestige möten mellan Sverige och Finland. Det är många spelare i båda lagen som fortfarande slåss om en plats i VM truppen som inte är officiellt fastställd ännu.

Sverige har fått ett ordentligt med tillskott med spelare ifrån NHL sett till Finland så har man inte fått samma förstärkning ifrån NHL. Men detta verkar inte påverkat finnarna som både slagit Tjeckien för några dagar sedan med 3-2 och igår slog man ett stjärnspäckat Ryssland med 3-1. Sverige spelade riktigt bra mot Ryssarna i Globen för några dagar sedan då man vann med 6-4. Match igår mot Tjeckien fanns det mer att kräva. Tjeckien spelade riktigt bra och smart hela matchen. Ett positivt besked var att Henrik Lundqvist verkade vara i form och höll Sverige kvar i matchen.

Vi tror Sverige har rannsakat sig ifrån gårdagens förlust mot Tjeckien och kommer komma ut idag super taggade och vinna. Därför rekommenderar vi att spela på Sverige till oddset 1,62 hos Unibet. Lycka till vid rygg!

  • Sverige har 2 målvakter som håller världsklass och om är i bra form.
  • Sveriges trupp är betydligt bättre än Finlands.

Matchstart: 14:00 

Rygga till 1,62 på Unibet