Häcken tar emot Sundsvall på Bravida Arena. Sett till säsongs inledningen av årets allsvenska så är det två jämna lag som möts. Häcken ligger på en sjunde plats i tabellen med 3 vinster, 1 oavgjorda och 2 förlust. Sundsvall ligger på åttonde plats med 2 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster.

Ska Häcken vinna idag så måste man hålla ett extra öga på Linus Hallenius som är i storform. Sundsvall är livsfarliga i sina kontringar så det gäller att Häcken är på sin vakt. Båda lagen har gjort fina prestationer i matcher mot topplagen i Allsvenskan. Häcken kryssa premiären mot Malmö FF och slog Helsingborg på bortaplan. Sundsvall vände i premiären ett 0-2 underläge till 2-2. Man slog även Malmö FF med hela 3-1.

Om man ska se vad spelbolagen anser om denna match så är Häcken storfavoriter sett till oddsen, vilket vi tycker är en felberäkning på Sundsvall. Det är två jämna lag men tack vare det höga oddset på Sundsvall finner vi ett stort spelvärde i att spela X2 i denna match, till fina oddset 2,85 hos Unibet. Lycka till vid rygg!

  • Två jämna lag som startat säsongen snarlikt.
  • Sundsvalls Linus Hallenius leder skytteligan med 6 fullträffar på lika många matcher.
  • Sundsvalls målsnitt hittills i allsvenskan är 1,83 jämfört med Häckens målsnitt som är 1,50.

Matchstart: 15:00

Rygga till 2,85 på Unibet