AIK tar emot Örebro på Friends Arena. Ett AIK som är piskade att vinna eftersom man bara fick oavgjort i den senaste matchen mot Elfsborg och serieledande Djurgården fortsätter vinna. Örebro får tillbaka viktiga namn i denna match och kan absolut förstöra AIKs guldtankar.

Om AIK vill ens kunna fundera på ett SM-guld så måste man nästan vinna alla kommande matcher och samtidigt hoppas Djurgården och Malmö FF tappar poäng i sina matcher. AIK är starka på hemmaplan och måste vinna den här matchen mot Örebro. Frågan är om man klarar pressen? Sveabetting tvivlar på det nämligen. AIK har en nedåt gående trend och vi tror Djurgården är för starka i år.

Örebro kan spela avslappnat eftersom man befinner sig på en 9e plats i tabellen och har säkrat sin Allsvenska plats inför kommande säsong. Dessutom får man tillbaka två tillskott i start elvan, mittbacken Michael Almebäck och yttermittfältaren Martin Broberg. Det är en tuff uppgift som väntar Örebro men man har en chans att störa AIK. Senaste mötet vann Örebro på hemmaplan med 2-1.

Vi tror AIK dribblar bort sig själv och missar guldchansen. Därför lockar ett super odds som vi rekommenderar.

X2 (Örebro vinner eller oavgjort) till oddset 3.65 hos UNIBET

  • AIK har enorm press på sig och kan sätta käppar i maskineriet att man spänner sig och inte spelar ut fullt.
  • Örebro har säkrat sin Allsvenska plats och kan spela avslappnat.
  • Örebro får tillbaka 2 nyckelspelare i startelvan.
  • AIK har en svag nedåt gående trend.
  • Örebro vann senast med 2-1.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 16:00

Rygga till 3.65 på Unibet