Toppen mot botten möts under söndags eftermiddagen. Ett lag som sprudlar av självförtroende mot ett annat lag som har ett stukat självförtroende. Hammarby har 4 vinster dom 5 senaste matcherna medans Kalmar FF har 5 raka förluster. Hammarby har gjort helt otroliga 20 mål(!) dom 4 senaste matcherna.

Kalmar FF har det riktigt tufft. Inför dagens match saknar man en hel drös av spelare bl.a. Rasmus Elm. Elm som är lagets stora stjärna och viktigaste spelare. Så med tanke på Kalmars alla skadebekymmer hittills av säsongen är det inte så konstigt att laget ligger på den plats i tabellen dom ligger. Hammarbys offensiv är inget att klaga på, däremot det defensiva finns det mer att kräva. Förvisso så har man gjort 20 mål framåt dom 4 senaste matcherna men man har också släppt in 7 mål vilket är relativt mycket på 4 matcher.

Lagen har spelat 2 gånger mot varandra denna säsong. I första mötet i allsvenskan slutade matcher 1-1. Man spelade en träningsmatch mot varandra under uppehållet där Kalmar vann på hemmaplan med 1-0.

Hammarby vinner till oddset 1,81 hos BETSSON

  • Hammarbys form är ruskigt bra.
  • Kalmars form är ruskigt dålig.
  • Kalmar har en drös med spelare skadade.
  • Hammarby vill ha revansch sedan förlusten senast.
  • Kalmar har vunnit 1 match på hemmaplan denna säsong.

LYCKA TILL VID RYGG

MATCHSTART: 15:00

Rygga till 1,81 på Betsson