2-2 i matcher är ställningen. Senaste matchen malde Oskarshamn ner Timrå och Timrå kom inte till sin rätt i en match som slutade 5-2.

Timrå: På hemmaplan är Timrå som starkast. Nu gäller det att tränaren Fredrik Andersson får ihop sina mannar och få igång spelarna Wedin, Gallo, Rensfeldt som ska vara ledarna i denna trupp. Det som talar emot Timrå i denna match är att man har en del skador på exempelvis Johannes Salomonsson, Emil Berglund, Jacob Olofsson, Filip Westerlund som alla är viktiga kuggar i Timrås lagspel.

Oskarshamn: För Oskarshamn gäller det att fortsätta spela lika disciplinerat som man har gjort i dom tidigare matcher och ta vara på sina chanser man får. Kan man reta upp Timrås målvakt Niklas Svedberg så kommer dom snabbt att få ett mentalt övertag. I Oskarshamn saknas fortfarande den avstängde spelaren, Alex Hutchings.

Det kommer bli en oerhört jämn match och det kommer vara små marginaler som avgör matchens utgång. Vi tror denna matchen kan bli snarlik gårdagens match mellan Leksand – Mora. Därför rekommenderar vi ett spel på under 5 mål till oddset 2,07 hos Betsson. Lycka till vid rygg! Länk finns på startsidan.

Matchstart: 19:30