En viktigt match där det spelas om en topp 6 placering och Europaplats för bägge lagen.

På Estadio Anoeta är det ett Real-möte som väntar när Real Sociedad gästats av Real Betis, två lag som huserar i mitten av tabellen. Sociedad hittar vi på La Ligas 10:onde placering med 37 poäng inspelade när Baskien-laget nu äntrar den 30:onde omgången i ligaspelet. Förhoppningarna om en Europaplacering lever fortsatt vidare när vi har 8 omgångar kvar och det enbart skiljer 6 poäng från Sociedads placering upp till en plats som genererar Europaspel i nästkommande säsong. Real Sociedad har varit svårslagna den sista tiden och laget har enbart gått ifrån 2 av de 12 senaste matcherna utan minst en poäng. Dock har man bara 4 vinster på dessa matcher vilket visar att man har svårt att plocka trepoängare.

Real Betis ligger på placeringen ovanför Sociedad med 3 poäng mer, räkna med en hård kamp om dom sista platserna i Europa. Betis har en otroligt fin säsong bakom sig, med en bar genomförd höstsäsong både i Europa League och i ligan, dessvärre har 2019 varit en svagare period för Betis som tappat mark i ligan samt att Europa League-spelet tog slut mot Rennes i 16-delsfinalen.
Senaste gången lagen mötte varandra slutade det 2-2.

Vi tror på en böljande match då båda lagen jagar poäng och rekommenderar därför spel på ”båda lagen gör varsitt mål” till oddset 1,85 hos Unibet. Lycka till vid rygg! Länk till Unibet finns på startsidan.

Matchstart: 21:30