Det är en måste match för Modo om man vill koppla greppet om andraplatsen i ishockeyallsvenskan. Just nu ligger man på samma poäng, 105 poäng som Timrå. Skillnaden är målskillnaden. Timrå har hemma match men en svår sådan, tabell 1an Björklöven väntar. Det återstår endast 2 matcher kvar av grundserien. Mer spännande blir det inte.

Modo har fin form med 4 vinster sina 5 senaste matcher . Man har seriens vassaste offensiv och det ser man i statistiken där man har gjort överlägset flest mål i ligan, 195 stycken på 50 spelade matcher. Man har hela 3 spelare so ligger topp 5 i hela ishockey allsvenskans poängliga.  Patrik Karlkvist, Jonathan Johnson och Adam Tambellini. Denna trio är otroligt viktiga för Modo och kommer spela en stor roll i kommande playoff mot SHL.

Tingsryd har också mycket att spela för. Man ligger just nu på en 9e plats i tabellen och behöver vinna för att ta den där 8e platsen så att man kommer till playoff. Men det handlar om 4 lag som slåss om den platsen. Förutom Tingsryd har Mora, Västervik och Karlskrona chans. Formen är dock sådär. Man blandar och ger lite och truppen håller inte samma kvalité som topplagen i ligan. Borta facit är skrämmande dåligt där man har 5 raka förluster och snittar 1,20 mål dom matcherna.

Modo har vunnit över Tingsryd 3 gånger denna säsong av 3 möjliga. Två av tre gånger har man gjort över 3.5 mål på Taif. Vi tror ett supertaggat Modo i sin hemmaborg kommer gå på som en ångvält mot ett borta svagt Tingsryd. Modo har gjort hela 70 mål mer än Tingsryd denna säsong, det säger vilken offensiv styrka man besitter.

Totalt antal mål av hemmalaget över 3.5 mål (under ordinarie matchtid) till oddset 1,70 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1,70 på LeoVegas