SPELTIPS: 4/2 Mountfield – Frölunda (CHL FINAL)

Det är äntligen final i CHL mellan det Tjeckiska laget Mountfield och dom regerande mästarna Frölunda. Frölunda som faktiskt har vunnit CHL hela 3 gånger tidigare. Kan det bli 4e titeln?

Matchen spelas i Ostrava i Tjeckien vilket ger Mountfield  hemmafördel. Mountfield som förövrigt är storfavorit till att vinna hela den Tjeckiska ligan. Även om det har gått lite tyngre i ligan denna säsong. Man ligger endast på en 8e placering med hela 23 poäng bakom serieledarna i ligan. I CHL har det gått betydligt bättre. Mountfield är en underdog som har överraskat under CHL. Mountfield har slagit ut storlag som Mannheim, Zug och nu senast Djurgården.

Man måste ändå säga att Frölunda är förhandsfavoriter i denna final. Man är ett lag av klass som håller en hög nivå i Europa mått. Många spelare har stor erfarenhet av att vinna, bara det är ett stort försprång. Frölundas resa fram till finalen är att man slagit ut Färjestad, Biel och nu senast Luleå. Frölunda har visat fin form i SHL och är ett betydligt bättre lag på pappret än tjeckerna.

SPELTIPS: 4/2 Mountfield – Frölunda (CHL FINAL)

Frölunda vinner till oddset 1.97 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 1.98 på LeoVegas