Semifinal nr 2 för dagen står Finland och Kanada för. Kanada som spelat förtroende ingivande under turneringen förutom mot Ryssland där man föll med hela 6-0. Finland har spelat lite ojämnt, man har gjort riktigt bra matcher som exempelvis i kvartsfinalen där man slog ut USA med 1-0 till att förlorat relativt stort mot Schweiz med 5-2.

Räkna med en jämn historia som med stor sannolikhet lika gärna kan gå till sudden death. Finland har turnering bästa målvakt tillsammans med Sveriges Hugo Alnefelt, Justus Annunen. Annunen är Finlands viktigaste pusselbit om man ska kunna ta sig till final. Han är helt klart turneringens MVP, han betyder enormt mycket för sitt lag och var den största orsaken till att man slog ut USA med 1-0 i kvartsfinalen.

Kanada är alltid Kanada och slutar aldrig att kämpa. Är det något lag som kan vända ett 3-0 underläge och vinna så är det Kanada. Det är inga tvivel om att Kanada är stor favoriter i denna match. Alexis Lafrenière är en fröjd att skåda. Han är rankad att gå som nr 1 i årets NHL draft och när man ser han spela så förstår man varför. Lafrenière kan avgöra matcher på egen hand.

Totalt under 5.5 mål till oddset 1.98 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1.98 på Unibet