Första vårtecknet varje år är att fotbolls allsvenskan drar igång! Idag spelas det 5 matcher. Dom regerande mästarna AIK tar emot Östersund på Friends Arena inför över 30,000 personer.

AIK: Har blandat och gett under försäsongen, dom har gjort fina matcher blandat med sämre matcher mot just sämre motstånd. AIK har en av allsvenskans bästa trupper på pappret och är favorit tippade i år igen att ta hem hela ligan.

Östersund: Efter en onekligen turbulent vinter för klubben så ska det bli intressant och se hur mycket detta har påverkat Östersund kommande säsong. Man har sålt många toppspelare från fjol säsongen och inte värvat upp med samma spets. Ett annat problem inför dagens match är att Östersund inte spelat på gräs under försäsongen. Det skiljer en del från konstgräs kontra riktigt gräs i boll rull, touch, grepp mm.

Sveabetting tror att AIK vinner denna match med hjälp av energin ifrån 30,000 skrikande fans. Vårt tips är rak 1a till 1,62 i odds hos Betsson. Lycka till vid rygg! Länk finns på startsidan.

Matchstart: 15:00