Vi lägger fokus på torsdags kvällens match i Serie A mellan Milan som tar emot SPAL i omgång 10.

Det är två lag som är i behov av poäng. Storlaget Milan är långt ifrån det lag dom en gång varit under flera år. Just nu har man endast 3 segrar på 9 spelade matcher och befinner sig på 14e plats i tabellen. Det finns stor potential i truppen men det gäller att prestera snart innan det blir en av storklubbens största fiasko säsonger på flera år.

SPAL är inte bättre dom. Laget har 2 segrar på 9 spelade matcher och befinner sig på en 19e plats i tabellen. Botten av Serie A är dock väldigt jämn så man ska inte stirra sig förblindad på placeringar i tabellen.

Det är inte givet att Milan skall vinna den här matchen. SPAL har en god chans att vinna eller kryssa. Det är inta målsprutande lag som gör upp. Milans målsnitt dom 5 senaste hemma matcherna är 0.80. SPALs borta målsnitt dom 5 senaste matcherna är på ynka 0.60. Även om historien mellan lagen säger annorlunda, då det varit relativt målrika matcher. Men man måste se till nuet och dagsformen.

Vi väljer därför att fokusera på kortspelet i denna match som är ytters intressant då det är två lag som drar på sig mycket kort. SPAL har dragit på sig 12 gula kort och 1 rött kort sina 3 senaste matcher. Milan har dragit på sig 8 gula kort och 2 röda kort sina 3 senaste matcher. Det som är anmärkningsvärt är att Milan har dragit på sig 5 röda kort dom 7 senaste matcherna vilket är väldigt mycket. Tecken på frustration?

Totalt över 5.5 kort till oddset 1.95 hos UNIBET

  • Går inte matchen som Milan vill blir dom frustrerade.
  • Bägge lagen drar på sig mycket kort generellt.
  • Bägge lagen är defensivt inriktade och spelar fysiskt.
  • Marco Piccinini är domare och gillar att dela ut kort.

LYCKA TILL VID RYGG! 

MATCHSTART: 21:00

 

 

Rygga till 1.95 på Unibet