Hemmastarka Hammarby tar emot Örebro på Tele2 arena. Hammarby har ett ypperligt tillfälle att ta sig upp på en 3e plats i Allsvenskan och gå om AIK som tappade poäng igår. Genom det har man stor chans att ta 1 av 3 Europa platser. Det blir onekligen en tuff borta match för Örebro.

Hammarby: Inget lag vill möta Hammarby på Tele2 arena. Laget är ostoppbara där. 18 mål har man mäktat in på sina 5 senaste hemma matcher. Man är obesegrade denna säsong på hemmaplan. Inför kvällens match får man tillbaka Kacaniklic och Rodic från sina avstängningar. Även målvakten Johan Wiland är tillbaka efter att vilat den senaste matchen mot Sirius efter lite skadekänningar. Hammarby kommer gå framåt som ett lokomotiv, som alltid.

Örebro: Laget har gått rätt bra sina senaste matcher om man ser till resterande av säsongen. Men man ska inte förblindas på resultaten dom senaste matcherna då motståndet inte varit något av topplagen i allsvenskan. Man har tappat två tunga namn under säsongen. Inlåndade Carlos Strandberg ifrån Malmö FF återvände till skåneklubben för att sedan lånas ut till den Saudarabiksa klubben Al-Hazem FC. Filip Rogic hamnade i Ryssland. Dessa två herrar har stått för 19 mål och 5 assist för Örebro denna säsong.

Hammarby vinner + totalt över 2.5 mål till oddset 1.52 hos UNIBET

  • Hammarby är obesegrade på hemmaplan denna säsong.
  • Örebro har tappat sina 2 viktigaste offensiva spelare.
  • Hammarby har gjort 18 mål sina 5 senaste hemma matcher.
  • Hammarbys målsnitt på Tele2 arena är 3.60
  • Senaste 5 inbördes mötena har Hammarby vunnit samtliga.
  • 4 av 5 inbördes matcher har slutat med 3 mål eller fler.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 1.52 på Unibet