Det väntar ett tungviktsmöte i Serie A:s andra omgång mellan storlagen Juventus och Napoli. Bägge lagen vann sina premiär matcher. Juventus slog på hemmaplan Parma med 1-0 och Napoli fick tuffaste möjligaste start genom att möta Fiorentina, en målrik match som slutade med en 4-3 vinst till Napoli.

Bägge lagen har värvat friskt och lagt vantarna över många intressanta spelare. Det här är två lag som kommer slåss om titeln i Serie A denna säsong helt klart. Med tanke på vilka trupperna bägge lagen har så kommer man även vara framgångsrika ute i Europa. Juventus är en aning favorit i detta gigant möte men det kommer bli en tuff match och räkna med mycket fasta situationer och kort.

Förra säsongen möttes lagen vid 2 tillfällen. Juventus vann bägge gångerna med 2-1 respektive 3-1. Men något som var anmärkningsvärt var just kortspelen. Det är känt sedan innan att det här är inte två lag som inte direkt är bästa kompisar och Napoli är kända för sitt fysiska spel. I match 1 förra säsongen blev det 6 gula kort och 1 rött kort. I match 2 förra säsongen blev det 7 gula kort och 2 röda kort.

I 4 av dom 5 senaste inbördes mötena har det blivit mål i båda halvlekarna. Vi tror det kommer bli så ikväll också.

ÖVER 5.5 KORT + MÅL I BÄGGE HALVLEKARNA TILL ODDSET 3.17 HOS BETSSON

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

Rygga till 3.17 på Betsson