Helsingborg är ett lag i kris. 4 raka förluster och tränaren Henrik Larsson har kastat in handduken. Assisterande tränaren Alexander Tengryd kliver in som tillfällig ersättare tills klubben hittar en ersättare till Henrik Larsson. Anledningen till Henrik Larssons oväntade avhopp berodde på att han har fått ta mycket kritik och verbala påhopp, och han fick nog. Nu väntar Östersund som också har haft det tungt en tid men visade fina tendenser senast mot AIK trots att det blev förlust. Som ni hör är bägge lagen starkt behov av poäng.

Vi har inte jättehöga förväntningar på dagens match. Helsingborg tappar sin lagkapten Andreas Granqvist. Granqvist är absolut en viktigt spelare för Helsingborg men har hittills haft en rätt medioker säsong. ”Granen” är en spelare som har mycket press på sig, med all rätt.

Vi kommer inte få se något målkalas ikväll. Tyvärr kommer allt runt omkring påverka spelet i dagens match och räkna inte med något skön lir. Helsingborgs målsnitt är under all kritik. Man snittar 0,90 dom 10 senaste hemma matcherna. Dom 5 senaste är ännu sämre, 0,60 i målsnitt. Östersund har inte heller mycket att skryta med, 0,70 i målsnitt dom 10 senaste borta matcherna och 0,80 dom 5 senaste.

Vi ser målspelet som det bästa spelet i denna match.

UNDER 2.5 MÅL TILL ODDSET 1,72 HOS UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1.72 på Unibet