Äntligen är det dags för semifinal i Champions League. Tottenham tar emot skrällaget Ajax på den nya arenan Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham: Tottenham hade en del flyt i åttondelsfinalen mot Manchester City. Man gick vidare på att man gjorde fler mål på bortaplan. Utropstecken är att man fortfarande saknar lagets härförare, Harry Kane pga skada. Kane är lagkapten och en målspruta vilket är ett stort avbräck för Spurs. Även sydkoreanen Son Heung-min är borta i denna match pga en avstängning. Son Heung-min har varit något av en joker i detta CL och även han är ett stort avbräck för Spurs. Dom senaste matcherna i ligan har man blandat och gett lite, dock är man oftast starkare på hemmaplan.

Ajax: Ajax har haft en smått fantastik resa genom detta Champions League. Man slog inte bara ut Real Madrid, man slog även ut Juventus i åttondelen. En otrolig bedrift, men välförtjänt. Ajax dansat sig igenom den inhemska ligan likaså med 26 vinster på 32 matcher. Man har gjort 111 mål på dom 32 matcherna. Ajax är ett ungt och hungrigt lag som spelar men en total oräddhet. Dom spelar en riktigt underhållande offensiv fotboll där det skapas mycket målchanser.

Vi rekommenderar spelet X2 till oddset 1,66 hos Unibet. Lycka till vid rygg!

 

  • Ajax har haft extra vila inför matchen.
  • Ajax har ett sprudlande självförtroende efter slagit ut Real Madrid, Juventus och kryssat mot Bayen Munchen.
  • Tottenham saknar 2 st av sina viktigaste spelare.
  • Tottenhams form dom senaste matcherna är sisådär. Ajax form är dock på topp.
  • Ajax slog ut både Real Madrid och Juventus på bortaplan(!).

Matchstart: 21:00

Rygga till 1,66 på Unibet