Kriget fortsätter i denna kvartsfinal! Varje match är en kamp och vad som helst kan hända. Det står 1-1 i matcher i denna jämna matchserie som absolut kan gå till 7 matcher. Att utse en vinnare i denna match är princip omöjligt. Man kan lika gärna slinga slant i såna fall. Det är små marginaler som påverkar matchbilden som man inte kan förutse. Det är endast tur om man skulle pricka in vinnaren. Det som vi däremot ser ett stort spelvärde i är målspelet över/under där man kan se statistikmässigt hur matchbilden sett ut i tidigare matcher och hur lagen ser ut, styrkor/svagheter.

Båda lagen har en ruskig offensiv kompetens med toppspelare som kan avgöra/ändra på matchbilden vilken sekvens som helst. Målvakterna i respektive lag har varit tongivande hela slutspelet. Däremot har defensiven varit sisådär i bägge lagen. Defensiven är inte alls lika bra som den offensiva styrkan i bägge lagen.

Sveabetting rekommendera därför att spela – ”över 4.5 mål (ordinarie tid)” till oddset 1,75 hos Unibet. Lycka till vid rygg!

  • 2 mötena i slutspelet mellan lagen har det blivit 5 mål eller mer.
  • Under hela säsongen har lagen möts 5 ggr och i 4 av matcherna har det blivit 5 mål eller mer.
  • Offensivt starka lag med sämre defensiv.
  • Dallas målsnitt dom 5 senaste hemma matcherna är 3,60. St.Louis borta målsnitt är 3,00 dom senaste 5 matcherna.

 

Matchstart: 02:00 (svensk tid)

Rygga till 1,75 på Unibet