Vi lägger fokus på Engelska cupen och mötet mellan Liverpool som tar emot Arsenal på Anfield.

Det är två formstarka lag som möts ikväll med lite fördel för hemmalaget eftersom man har 5 raka hemmavinster i rad. Arsenal är också på gång men har haft det lite tuffare på bortaplan än hemmaplan. Arsenal har haft lite problem inom laget. Lagkaptenen  Granit Xhaka stormade av planen sist efter att han blivit utbytt. Bådar för en frustration i laget och i Xhaka. Vi får se vad påföljderna blir..

Liverpool är att räkna med både i Premier League och Champions League denna säsong. Man slog sin största konkurrent Tottenham i sin senaste match med 2-1. Historiskt sett så har Liverpool lätt för Arsenal. 5 senaste möten mellan lagen så har Liverpool inte förlorat en enda gång. Dom två senaste mötena har Liverpool 8-2 i målskillnad. Även om bägge lagen roterar ikväll på spelare så tror Sveabetting att Liverpool är starkare i grunden.

Liverpools Mohamed Salah som klev av i senaste topp mötet mot Tottenham är tillbaka i träning och räknar med spel ikväll. Däremot är mittbacken Joel Matip fortfarande borta pga sitt knä.

Vi hittar spelvärde i en kombo inför denna match.

Totalt över 2.5 mål + Bägge lagen gör mål till oddset 1.68 hos LeoVegas

  • Arsenal har fin form och bägge lagen lär rotera i startelvorna.
  • Bägge lagen har gjort mål i 4 av 5 senaste mötena.
  • Över 2.5 mål har gått in 4 av 5 senaste mötena.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:30

Rygga till 2.43 på LeoVegas