SPELTIPS: 30/1 Los Angeles – Tampa Bay (NHL)

Los Angeles Kings spelar sin första match efter uppehållet. Tampa Bay har redan 1 match i benen. Kan jumbon slå starka Florida laget?

Kings går inte bra alls. Hela säsongen har varit tung. Det finns kapacitet i laget men man får inte till det. Nu väntar en svår hemma match när en Stanley Cup favorit gästar. Kings ligger långt ner i tabellen närmare bestämt på en 30e plats. Laget har endast 18 vinster denna säsong. Dessutom har man 4 raka förluster innan uppehållet. Los Angeles saknar sin viktigaste spelare, backen Drew Doughty som är skadad. Doughty som är en av NHLs bästa backar snittar 25 min/ istid per match och är oerhört viktig i 5-5 spelet och powerplay.

Tampa Bay åkte på en snöplig förlust i första matchen efter uppehållet när man föll mot Dallas Stars med 3-2. Det finns nog en revanschlust och Los Angeles Kings kan få sota för detta. Tampa har gått bra hela säsongen. Man är just nu på en 5e placering med 29 vinster av 49 matcher. På hemmaplan är man nästa oslagbara men man har haft det tuffare på bortaplan. Inatt passar det utmärkt att vända på den trenden.

SPELTIPS: 30/1 Los Angeles – Tampa Bay (NHL)

Tampa Bay Lightning vinner till oddset 1.80 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 04:00 (svensk tid)

Rygga till 1,80 på LeoVegas