En måste match för Almtuna om dom ska ha någon chans att stanna kvar i allsvenskan till nästa säsong.

Tranås: Tranås har gjort en extremt fin säsong och tagit med sig sitt fina spel in i kvalserien. Man har 3 segrar av 5 möjliga, vilket är ett bra facit. Den största skrällen var när man slog Vita Hästen på bortaplan. Dom har överpresterat sina personliga mål som var att ta sig till kvalserien och spelar just nu utan press. Vilket kan vara till en fördel. Kom ihåg, i en kvalserie kan allting hända. Tranås är ett bra div 1 lag men vi anser att dom inte håller i allsvenskan.

Almtuna: Almtuna har den bästa och mest rutinerade truppen i denna kvalserie. Nu gäller det att spelare som Tony Mårtensson, Viktor Hertzberg, Jens Jakobs kliver fram. Dagens match är livsviktig för Almtuna om dom vill hålla sig kvar i allsvenskan. Även om man slog Tranås hemma med hela 6-1 så finns det ingen risk för underskattning då Tranås har visat vad dom går för under denna kvalserie.

Vi tror att Almtuna klarar pressen och tar hem denna match, därför spikar vi en stark 2a till ett relativt högt odds, 1,83 hos Betsson. Lycka till vid rygg! Länk till Betsson finns på startsidan.

Matchstart: 19:00