Ett super intressant Öresunds derby väntar när Skandinaviens bästa lag gör upp! Vilket lag är egentligen nr 1 i Norden? Malmö FF eller FC Köpenhamn. Ikväll får vi svaret på Malmö Arena.

Malmö FF är alltid starka på hemmaplan och visar stark form. På just hemmaplan har man 8 vinster dom 10 senaste matcherna. Man har ett super intressant lag på alla positioner. Det är viktiga poäng som står på spel för bägge lagen. Malmö FF föll i sin premiär match på bortaplan mot ett starkare Dynamo Kiev med 1-0. Ska Malmö FF hoppas på avancemang i gruppen gäller det att man vinner på hemmaplan.

FC Köpenhamn vann sin premiär match mot Schweiziska laget Lugano med 1-0 på hemmaplan. Inför kvällens match så har man en hel del skador som stör. På träningen för 2 dagar sedan bestod FC Köpenhamn av ett juniorlag. Tränaren Ståle Solbakken uttalade sig till tidningarna här om dagen ”ställer vi upp med 5-6 juniorer i startelvan så kommer vi inte vinna mot Malmö.” Det återstår att de vad FC Köpenhamn mönstrar för lag ikväll.

Skadade spelare

Dame N’Doye, anfallare – borta

Jonas Wind, anfallare – borta

Nicolaj Thomsen, mittfältare – borta

Robert Mudražija, mittfältare – borta

Nicolai Boilesen, back – borta

Sten Grytebust, målvakt – borta

Stephan Andersen, målvakt – borta

Jens Stage, mittfältare – osäker

Viktor Fischer, mittfältare – osäker

Räkna med en fysiskt match där varje närkamp kommer vara en kamp vilket kommer leda till en del fasta situationer och kort. Men med tanke på FC Köpenhamns skadekris så tror vi Malmö FF blir för starka på sin hemmaplan. En trippel kombo lockar.

Malmö FF vinner + totalt över 3.5 kort + totalt över 1.5 mål till oddset 3.95 hos LeoVegas

  • Malmö FF är otroligt starka på hemmaplan.
  • FC Köpenhamn dras med en hel del skador.
  • Upp hajpad derby match om slaget kring Öresund som kommer vara fysisk och mycket kamp.
  • Malmö FF behöver vinna för att inte tappa i gruppen.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

 

 

Rygga till 3.95 på LeoVegas