Ett starkt AZ Alkmaar tar emot ett ojämnt Manchester  United i omgång 2 av grupp L i Europa League. AZ Alkmaar spelade 2-2 i sin premiär match borta mot Partizan. Manchester United gjorde en svag insats och vann tillslut med föga 1-0 mot FC Astana.

AZ Alkmaar blir en svår nöt för Manchester United att knäcka. Laget har gått som tåget i den holländska ligan och har 4 vinster sina 5 senaste i holländska Eredivisie. Man befinner sig på en 3e plats med 6 vinster av 8 spelade matcher. Man har en väldigt talangfull trupp där styrkan i spelet sitter i defensiven.  3 insläppta mål på 8 liga matcher talar sitt klarspråk.

Manchester United har hittills öppnat som en jojo. Man blandar topp matcher med platt matcher. Nu dras man dessutom med en hel del skador i truppen inför kvällens match. Anthony Martial, Luke Shaw och Aaron Wan-Bissaka är borta sedan innan men dessutom missar stjärnan Paul Pogba matchen. Man trodde Pogba skulle kunna vara spelklar tills ikväll men så är inte fallet.

Med tanke på att AZ Alkmaar är starka på sin hemmaplan och otroligt duktiga defensivt så tror vi holländarna har en bra chans att plocka poäng mot ett skadedrabbat Manchester United. Matchen spelas dessutom på konstgräs som Manchester Uniteds coach Ole Gunnar Solskjaer har varit kritiskt mot eftersom planen inte håller någon högre kvalite för att vara en konstgräsplan.

1X (AZ Alkmaar eller oavgjort) till oddset 1.60 hos UNIBET

  • AZ Alkmaar är i fin form och starka på hemmaplan.
  • Manchester United har en del skador. Stjärnan Pogba missar matchen.
  • Matchen spelas på konstgräs som Man U inte är vana vid.
  • United har varit svajiga hittills på säsongen.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1.60 på Unibet