Vi fokuserar på La liga och ingen mindre än stor giganten Barcelona som tar emot Valladolid på Camp Nou.

Barcelona har hittat formen och har vunnit 11 raka hemma matcher i La Liga. Valladolid har inte börjat så pjåkigt dom heller den här säsongen. Man har inte förlorat på sina 5 senaste matcher även om dagens motståndare är några snäpp vassare än Valladolids tidigare motståndare.

Barcelona befinner sig på en 2a plats i tabellen medans vi hittar Valladolid på 8e plats. Barcelona hade en del skadebekymmer i början av säsongen men nu är alla tillgängliga, även Ousmane Dembele är spelklar inför kvällens match efter att fått sitta på bänken i senaste Champions League matchen mot Slavia Prag för att matchas in lite försiktigt i spel återigen.

Offensiven har Barcelona fått igång. Man har gjort 16 mål på hemmaplan sina 4 inledande hemma matcher i La Liga denna säsong. Det är tufft för vilket lag som helst att komma till Camp Nou och försöka ta sig an ett formstarkt Barcelona, Valladolid kommer få kriga hårt.

Offensivt har inte Valladolid så mycket att komma med. Lagets styrka sitter i det defensiva spelet. Där är man faktiskt riktigt bra. Så räkna med ett Barcelona som äger majoriteten av bollinnehavet och kommer sätta hård press på Valladolid försvararna.

Vi fokuserar på en trippel i denna match med tanke på Barcelonas form.

Barcelona vinner + Totalt över 8.5 hörnor + totalt över 3.5 kort till oddset 3.20 hos LeoVegas

  • Barcelona har en hysterisk bra form på hemmaplan.
  • Greizmann, Messi och Suarez är alla i fin form.
  • Valladolids styrka är försvarsspelet och det kommer dom få göra ikväll vilket leder till mycket hörnor och närkamper som slutar med kort.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:15

Rygga till 3.20 på LeoVegas