Två lag som öppnat säsongen otroligt svagt. Växjö som är tippade att ligga i toppen har börjat katastrof, man lyckades dock få sin första  trepoängare i sin senaste match mot Oskarshamn när man vann med 3-2. Linköping har 3 raka förluster i ryggen just nu och behöver verkligen ta sig i kragen inför dagens match på Saab Arena.

Växjö har en aning tyngre trupp och definitivt en starkare offensiv uppställning. Linköpings styrka ska vara i defensiven och där har det inte stämt överhuvudtaget. Förste målvakten Jonas Gustavsson har varit skadad men var tillbaka senaste matchen, dock så fick han agera båsöppnare för att komma igång sakta men säkert. Vi tror Jonas Gustavsson kommer få stå idag för LHC. Gustavsson är lagets viktigaste spelare och när han är som bäst finns det en anledning till att han kallas för ”monstret”.

Växjö kan ha fått blodad tand efter sin senaste vinst mot Oskarshamn även om vinsten satt långt inne..Växjö har mycket att jobba vidare på innan man har uppnått sin fulla potential som det finns i truppen.

Totalt över 4.5 mål ink övertid & straffar till oddset 1.59 hos NordicBet

  • LHC har slöppt in 18 mål på sina 5 senaste matcher.
  • Växjö har släppt in 15 mål sina 5 senaste matcher.
  • Växjös offensiv kan har kommit igång efter sin senaste vinst.
  • Växjö har en av SHL:s bästa offensiva trupper.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:00

 

Rygga till 1.59 på NordicBet