Hemma starka Getafe tar emot Barcelona. Barcelona har blandat och gett på säsongsinledningen. Man befinner sig just nu på en 7e placering med 3 vinster, 2 förluster och 1 oavgjord match. På hemmaplan är man riktigt starka, det är på bortaplan man har presterat sämre och nu väntar ett hemmastarkt Getafe, Barcelona kommer få kämpa om man vill vinna. Barcelona har bara vunnit 1 borta match av sina 5 senaste. Getafe har 10 raka hemma matcher utan förlust. Ett riktigt fint facit. Man befinner sig på en 10 placering men med bara 1 vinst på 6 La Liga matcher, man har 4 oavgjorda matcher och 1 förlust.

Idag vankas det frågetecken om Messi kommer spela för Barcelona. Han blev utbytt i senaste matchen mot Villareal. Men enligt Barcas tränare Ernesto Valverde så ville han inte riskera att pressa Messi som haft lite skadebekymmer, Messi kommer behövas hela säsongen.

Det råder klasskillnad på lagen om man tittar spelare mot spelare men form slår klass därför lockar ett kombinationsspel.

Totalt över 2.5 mål + Båda lagen gör mål till oddset 2.28 hos LeoVegas

  • Getafe är starka på hemmaplan och har gjort 8 mål sina 3 senaste matcher. Man gjorde ex 3 mål på Valencia på bortaplan.
  • Barcelona har blandat och gett men bör göra minst 1 mål med sin starka offensiv.
  • Barcelona har gjort mål på Getafe 4 av 5 gånger lagen har mötts.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 16:00

Rygga till 2.28 på LeoVegas