Frank Lampards Chelsea tar emot ex Östersunds tränaren Graham Potters, Brighton. Chelsea som har en stigande form gjorde en riktigt fin insats senast i Premier League mot Liverpool även om man tyvärr föll med 2-1. Chelsea som håller på att rekonstruerar sitt lag har något spännande på gång även fast det tar tid att bygga ett väl fungerande lag. Chelsea spelidé är fartfylld och offensiv fotboll vilket Brighton kan få jobbigt med. Chelseas kanske tre viktigaste spelare Tammy Abraham, Mason Mount och Jorginho är tillbaka idag. Även om Chelsea spelar en offensiv fotboll så är deras akilleshäl försvarsspelet. Man har släppt in 13 mål på 6 spelade Premier League matcher. Man har 2 baklänges mål i snitt sina 3 senaste PL matcher.

Brighton inledde Premier League bra men har kommit in i en sämre period där man endast har 1 vinst sina 5 senaste matcher. Inför dagens match saknas både Shane Duffy och Leandro Trossard för Brighton och det är givetvis väldigt stora avbräck för laget.

Idag jagar Chelsea sin första hemmavinst för säsongen och det känns som att man har en väldigt god chans. Men räkna med ett eventuellt målkalas? En trippel kombo lockar i denna match.

Chelsea vinner + totalt över 2.5 mål + bägge lagen gör mål till oddset 2.95 hos UNIBET

  • Chelsea har släppt in 13 mål i 6 PL matcher.
  • Chelsea är offensivt starka och gör en hel del mål.
  • Luktar första hemmavinsten för säsongen på Stamford Brigde.
  • Chelsea får tillbaka tunga namn inför dagens match som varit skadedrabbade.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 16:00

Rygga till 2.95 på Unibet