Serie ledarna Malmö FF tar emot Sundsvall på tisdags kvällen. Sundsvall som befinner sig på en 14e plats i tabellen med endast 2 vinster på 10 spelade matcher. Ena vinsten var premiären hemma mot Malmö där man vann med hela 3-1. Sundsvalls Linus Hallenius gjorde 2 mål då. Hallenius som har tappat en aning i målproduktionen dom senaste matcherna. Sundsvall öppnade säsongen starkt till att hamnat i en tyngre svacka dom senaste matcherna. Det gäller för Giffarna att återgå till det enkla spelet man hade från början.

Malmö har endast förlorat 1 match hittills denna säsong och det var just mot Sundsvall som vi skrev ovan. Annars så ligger man rätt ohotad på första plats i tabellen några poäng före Göteborg. Malmö spelade senast mot Eskilstuna. Trots flera skador i truppen då så vann man enkelt med 5-0. Vi tror denna match blir tuffare då Sundsvall är ett bättre lag än Eskilstuna.

Malmö har ett bättre lag än Sundsvall och bör vinna. Sundsvall är underdogs i denna match och har allt att vinna egentligen. Laget behöver vända sin negativa trend och vad passar inte bättre än att göra det hos serieledarna? Oavsett hur matchen slutar så tror vi i alla fall att Sundsvall lyckas näta.

Båda lagen gör mål till oddset 2,18 hos BETSSON.

LYCKA TILL VID RYGG

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 2,18 på Betsson