SPELTIPS: 28/1 Ottawa – New Jersey Devils

Vi fokuserar på NHL ikväll som drar igång igen efter ett litet uppehåll på grund av All Star helg. Som dom flesta vet är NHL extremt svår tippat eftersom dom flesta lagen är jämna, men det är inte omöjligt om man sätter sig in i varje lag, som Sveabetting gör!

Vi fokuserar på ett bottenmöte där Kanadensiska huvudstaden Ottawa Senators tar emot New Jersey Devils. Ottawa ligger på en 28e plats medan Devils på en 29e plats. Det är endast 1 poäng som skiljer lagen emot.

Ottawa dras med flertalet skador vilket har lett till att man har fått kalla upp många spelar ifrån AHL laget. En svensk som verkligen har fått visa vad han går för är målvakten Markus Högberg. Han inledde sina matcher lite svajigt men har verkligen spelat upp sig och är en av orsakerna att Ottawa vann innan uppehållet. Senators 9 raka förluster (en del i förlängning) tills den viktiga segern innan break:et kom mot ett starkt Calgary Flames.

New Jersey har haft en turbulent säsong. Detta trots att man stor satsar och värvat till sig KHLs bästa spelare Nikita Gusev, fått in stjärnbacken PK Subban och fått in draft 1an Jack Hughes i truppen.  I december sparkades huvudtränaren John Hynes av klubbens GM Ray Shero. Shero trade:a även bort lagets viktigaste och bästa spelare Taylor Hall. 1 månad senare valde Devils ledning att sparka Shero och gamla stjärnmålvakten Martin Brodeur gick in som tillfällig GM/rådgivare.

Devils besitter enorm kapacitet i truppen. Innan uppehållet åkte man på 3 raka borta förluster. Man släppte in 17 mål dom 3 matcherna. Nu har laget fått träna i lugn och ro och samla sig. Nu kan man börja om och se framåt och vi tror det visar sig redan i natt.

Lagen har mötts vid 2 tillfällen denna säsong. Första mötet vann Ottawa med 4-2 på bortaplan. Match 2 vann Devils i förlängning med 4-3.

SPELTIPS: 28/1 Ottawa – New Jersey Devils

Oavgjort eller New Jersey Devils vinner till oddset 1.64 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 01:30

 

Rygga till 1.64 på LeoVegas