SPELTIPS: 28/1 Milan – Torino

Kvartsfinal i Coppa Italia väntar på San Siro i Milano. Zlatan Ibrahimovics Milan är i fin form och har bra förutsättningar mot ett formsvagt Torino.

Milan har en riktigt fin form sedan Zlatan inkom till klubben. Man har 4 raka segrar och 1 oavgjord match dom 5 senaste matcherna. Zlatan har verkligen gett effekt och fansen är helt lyriska. En annan orsak till lyftet för Milano klubben är att Milan-tränaren Stefano Pioli övergav det trassliga 4-3-3-systemet till mer cyniska 4-4-2. Det har gjort att Milan har stängt till mer bakåt, och blivit mer effektiva framåt. Zlatan har kommit till Italien just för att vinna titlar och Coppa Italia är oerhört viktig för honom och för Milan självfallet.

Torino har defensivt inte samma fina form som Milan. Man åkte på en riktig käftsmäll på hemmaplan i helgen mot Atalanta där man föll med hela 7-0. Genom den förluster har man nu 2 raka förluster i ryggen. Mittfältaren Soualiho Meite är avstängd efter sitt röda kort i cupsegern mot Genoa (vann på hemmaplan efter straffar). Man har även fler tunga skador på viktiga pjäser som Cristian Ansaldi, Simone Zaza, Daniele Baselli. Ny på skadelistan är Simone Edera, medan Iago Falque och Parigini inte finns tillgängliga sedan de är på väg bort ifrån klubben. Dessutom spås det att tränare Walter Mazzarri kommer rotera mycket i laget ikväll och har plockat upp juniorer som Singo och Adopo i truppen.

Milan är favoriter i denna match och det med all rätt. Man har en grym form vilket Torino inte har. Dessutom så spelas matchen på hemmaplan och Torino har en hel del förändringar i truppen inför denna match. Valet av speltips är enkelt idag.

SPELTIPS: 28/1 Milan – Torino

MILAN vinner till oddset 1,63 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

Rygga till 1,63 på Unibet