Hemmastarka Villarreal tar emot Real Betis i omgång 7 av spanska La Liga. Villareal har spelat 3 hemma matcher på säsongsinledningen och inte förlorat en enda gång. Då ska man notera att det inte varit vilka lag som helst på besök utan man spelade 2-2 mot Real Madrid och 2-0 mot Valladolid. Man har faktiskt 8 raka hemma matcher utan förlust om man räknar in träningsmatcherna och slutet av förra säsongen. Riktigt fint facit.

I den senaste matchen spelade man på bortaplan mot Barcelona där man gjorde en riktigt bra insats men föll ändå med 2-1. Villareal har något fint på gång denna säsong och spelar man som man spelade mot Barcelona så ska man ha en riktigt bra chans ikväll mot Valladolid.

Real Betis har 2 vinster, 2 förluster och 2 oavgjorda resultat denna säsong. Senast kom en seger över Levante med 3-1. Loren Moron gjorde 2 mål och verkar vara i fin form då han har 5 mål på 5 matcher.

Det är 2 lag som har stigande form som gör upp ikväll. Bägge lagen är offensivt starkare än defensivt, därför tror vi att det kan bli mål i båda näten.

Bägge lagen gör mål till oddset 1.56 hos LeoVegas

  • I dom 4 av 5 inbördesmöten har bägge lagen gjort mål.
  • Båda lagen är starka offensivt.
  • Bägge lagen har stigande formkurva.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

Rygga till 1.56 på LeoVegas