Det är dags för final nr 4, 2-1 i matcher till Frölundas favör. I första matchen var det jämt mellan lagen men Frölunda drog det längsta strået och vann med 5-3. I match 2 spelade Djurgården ut Frölunda helt och hållet och vann med 5-1. I senaste matchen såg spelet precis likadant ut som i match 2 fast denna gång spelade Frölunda ut Djurgården istället. Ja, det svänger i denna matchserie som ser ut att kunna gå till 7 matcher.

Djurgården: Djurgården tog alldeles för många och onödiga utvisningar i senaste matchen. Vilket var förödande då Frölundas powerplay är ruskigt bra just nu. Djurgården måste återgå till spelet man hade i match 2. Man låg nära motståndaren och hade fina kontringar, spelade disciplinerat. Ett utropstecken är hur det är med Kaptenen Jacob Josefson som varit skadad större delar av säsongen och satt större delar på bänken i slutet av förra matchen. Enligt Sveabettings källor har Josefson en befintlig skada men spelar på smärtstillande och sparades i slutet av förra matchen för att han ska kunna hålla hela finalserien.

Frölunda: Man har ett riktigt jämt lag i alla 4 femmor. Frågetecknet kan vara målvakt frågan då Johan Matsson utgick i förra matchen. Han såg lite skakig ut vilket var lite förvånade med tanke på hur exceptionell han har varit i hela slutspelet. Frölundas hemliga vapen är deras powerplay där dom är ruskigt effektiva.

Vi rekommenderar spelet över 5,5 mål till oddset 1,99 hos Betsson.

  • Spelet har suttit dom senaste 5 matcherna
  • Frölundas målvakt dilemma där andra målvakten Johan Gustafsson endast stått 2 matcher av 15 slutspelsmatcher. inte matchtränad.
  • Djurgårdens målsnitt på hemmaplan är 3,20 dom senaste 10 matcherna och Frölundas målsnitt på bortaplan är 3,0 dom senaste 10 matcherna.
Rygga till 1,99 på Betsson